Wanden en of plafonds schuren

Wanden en plafonds schuren

Is het noodzakelijk om de wanden en of plafonds te laten schuren voor het laten spuiten van latex? Zijn er bepaalde punten waar er rekening mee gehouden moet worden? Wanneer is het wel of niet aan te raden? Kan Goedkoop Latex Spuiter dit ook voor ons doen en hoelang duurt dat dan en wat zijn de kosten? Dit zijn vragen die wij regelmatig horen, lees verder voor antwoorden op deze vragen!

Wanneer is het nodig om de ondergrond te schuren?

In het geval van behangklare wanden, nieuw stucwerk of juist bij ondergronden waar toch veel oneffenheden inzitten. Bij nieuw stucwerk bijvoorbeeld ligt het echt aan de kwaliteit van het werk van de stucadoor of naschuren echt nodig is. Als de wanden spuitklaar zijn gestuct, dan is het vaak niet nodig om de wanden na te schuren. Bij sausklaar zitten er vaak toch wat meer oneffenheden. Hoe minder oneffenheden in de ondergrond zitten, hoe mooier het eindresultaat. Het schuren hoeft dus echt niet altijd, daarom hebben wij het ook niet standaard in ons pakket verwerkt.

Kan ik zelf ook de wanden en of plafonds schuren?

U kunt zeer zeker de wanden en of plafonds schuren, echter zult u het mooiste resultaat bereiken als alles goed egaal is. Dit levert niet alleen een nettere resultaat op maar u bespaart ook heel veel tijd als dit gedaan word door een professioneel bedrijf. Wij beschikken over meerdere grote schuurmachines waardoor wij in een korte tijd de beste resultaat kunnen behalen.

Kunnen jullie dit voor ons uitvoeren?

Uiteraard! Wij hebben hiervoor meerdere grote schuurmachines, hierdoor kunnen wij in een korte tijd de klus uitvoeren tegen ons uurtarief. Meestal komen wij tijdens het schuren beschadigingen of meerdere putjes tegen. Dit soort afwijkingen in de muren en of plafonds kunnen wij tegen betaling ook voor u herstellen.

Hoe vraag ik een prijs voor het schuren van wanden en of plafonds op?

U kunt via de contact pagina contact opnemen met ons door middel van het invullen het formulier. Heeft u liever telefonisch contact dan kunt u ook telefonisch bereiken, de klantenservice medewerker zal u al te graag te woord staan.